Vorige Artikel 17 van 29 Volgende

Haakpakket Stylecraft CAL 2016 Frida's Flowers Special DK

€ 42,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Stylecraft CAL 2016: Frida's Flowers - Special DK haakpakket

Stylecraft komt ook in 2016 weer met een schitterende crochet along. De Stylecraft CAL 2016 is wederom ontworpen door Jane Crowfoot. Jane heeft het project gebaseerd op Mexicaanse traditionele borduurtechnieken en de kostuums gedragen door artiest Frida Kahlo. Er worden heldere, felle kleuren gebruikt op een donkere achtergrond. De naam van het project is: Frida's Flowers deken. Het origineel is gehaakt met Stylecraft Cotton Classique DK garen, maar er zijn ook alternatieve pakketten van Stylecraft Special DK en Stylecraft Life DK garen. Daarnaast hebben wij ook nog een eigen YLA versie onder de naam YLA's Colours, YLA's Summer en YLA's Spring, waarbij we voor een vrolijke, lichtere versie (zonder zwart) zijn gegaan.

Alle patronen zijn straks inclusief stap-voor-stap afbeeldingen te downloaden op de website van Stylecraft. Na het succesvolle Lily Pond project heeft Stylecraft ons ook voor deze CAL gevraagd om de Nederlandse vertaling te verzorgen. Wat een eer! We doen het met veel plezier.

Inhoud van dit haakpakket

Stylecraft Special DK
3x Black, 2x Fuchsia Purple, 2x Petrol, 1x Lipstick, 1x Cream, 1x Shrimp, 1x Saffron, 1x Meadow, 1x Teal, 1x Magenta, 1x Turquoise, 1x Copper

Afmeting deken:

90x120 cm

 

© 2013 - 2022 ylalifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel