Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Yarn Project Planner

€ 29,95 € 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

Hoe maakt de Yarn Project Planner jouw creatieve leven leuker?

Heb je 1000 creatieve ideeën in je hoofd of slingeren er allemaal losse kladjes in je huis? Bewaar ze allemaal in deze Yarn Project Planner. Zo heb je weer overzicht én nog meer plezier in het haken en breien!

12 grote of 24 kleine haak- en breiprojecten

Er is ruimte voor het bijhouden van 12 grote haak- of breiprojecten. Door de handige indeling zijn ze ook nog op te delen in minstens 24 kleinere projecten. Elk project heeft zowel lijntjes als hokjes pagina’s, zodat je naar hartenlust kunt schrijven óf zelf een patroon kunt uittekenen. Je kunt zelfs van elke gebruikte kleur een draadje garen aan je planner bevestigen.  Zo vergeet je nooit meer welke kleuren en welk garen je gebruikt hebt! Hoe handig is dat?

Knippen en plakken

Na elk project volgt een knip en plaksels pagina. Plak hier bijvoorbeeld de labels van je gebruikte garen of de inspiratie plaatjes die je van Pinterest hebt gehaald en niet wilt vergeten! Ook zit er een handig vakje achterin de planner voor losse items die je niet kwijt wilt raken. 

Maandoverzicht

Achterin de Yarn Project Planner vind je voor elke maand van het jaar een overzicht. Zo kun je deadlines voor projecten die je maakt op bestelling bijhouden. Je kunt hier ook alle data noteren van de leukste Crochet of Knit Alongs die je wilt volgen. Zo zie je per maand makkelijk wanneer er weer een patroon online komt. De maanden en jaartallen kun je zelf invullen, zodat je ook halverwege het jaar met de planner kunt starten.

Je favo blogs & websites

Noteer je favo creatieve blogs en websites ook achterin de planner. Zo weet je precies waar je die leuke patronen kunt vinden of dat fijne garen kunt bestellen!

 

 

© 2013 - 2021 ylalifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel