Voororder - levering week 29

Vorige Artikel 1 van 23 Volgende

Haakpakket Colourful Confetti deken

€ 41,50 (inclusief btw)

De Colourful Confetti deken is de vrolijkheid zelve en een feestje om naar te kijken! Super leuk als deken op de bank, buiten in je veranda of te gebruiken als picknickkleed in de zomer. Er zijn 3 kleurencombinaties van deze gehaakte deken beschikbaar:

Fancy Fair - echt een feestje, een leuke dorpsbraderie of gezellige zomerfeesten. Oorspronkelijk was een fancy fair altijd gekoppeld aan het ophalen van geld voor een goed doel. Naast verkoop van spulletjes, zijn er ook vaak spelletjes voor kinderen en volwassenen en is het één groot feest om samen de schouders er onder te zetten en naast de partystemming ook iets goeds te doen voor de wereld. 

Fireflies - de diepe donkerblauwe achtergrond met de kleurrijke stippen doet ons denken aan die schattige vuurvliegjes die oplichten in het donker. Jammer dat ze in Nederland alleen maar heel zeldzaam in de bossen van Limburg te zien zijn. Het is toch een prachtig fenomeen! Je zal maar een feestje in de tuin hebben en deze vuurvliegjes komen je party nog even extra opleuken....dat is toch magisch?

Fiësta - de eerste kleurencombinatie die ontstond was Fiësta, de deken met de knalroze/rood/oranje/geel tinten. Dat is toch gewoon een feestje voor je ogen? Als je hier niet vrolijk van wordt weet ik het ook niet meer. Fiësta betekent Festival en deze kleuren zien we daar helemaal bij passen. 

Afmeting Deken:

Ongeveer 117x157 cm

Inhoud Haakpakket

12 bollen Stylecraft Special DK
Mooi papieren patroonboekje

LET OP: Haaknaald 4.0 mm & 5.0 mm worden niet meegeleverd in het pakket! 

© 2013 - 2022 ylalifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel