Scheepjes Special Edition Whirl Ombré

Uniek in de wereld is het Scheepjes Whirl garen! Het is namelijk een verloopgaren dat getwijnd is, zodat het niet splijt. Scheepjes Special Edition Whirl Ombré kenmerkt zich door het subtiele kleurverloop. Iedere garencake bestaat uit slechts één kleur, die zeer geleidelijk van de lichtste naar de meest intense tint verandert. 

Scheepjes Special Edition Whirl Ombré heeft een samenstelling van 60% katoen  en 40% acryl en is geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht projecten. Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor het haken of breien van sjaals omslagdoeken, accessoires, kleding en stijlvolle woondecoratie projecten. Het garen is geschikt voor pendikte 3,5-4 mm.

Scheepjes Whirl is een extra grote garen cake en heeft een super lange looplengte van maar liefst 1000 meter. Het heeft mooie lange kleurwisselingen, zodat de kleuren rustig verlopen. 1 bol is meer dan genoeg voor een sjaal of ruime omslagdoek. Elke kleurwisseling is heel precies en zorgvuldig geknoopt, zodat de knoop onopvallend in je steken verborgen kan worden.

Sorteer op
© 2013 - 2021 ylalifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel